Afholdes i årets fire sæsoner; forår, sommer, efterår og vinter

Inviter dine kollegaer, tøseloge, polterarbend, familie eller andre med til en skøn og hyggelig blomsterworkshop på jeres helt egen udvalgte lokation. Prettydayflowers kan bookes til private events med max 6-8 deltagere.

Hver enkelt deltager får sin egen smukke kreation med hjem, samt en genanvendelig holder til de enkelte blomster. Vi arbejder med skumfrie materialer, og vi skal lave en lille til mellem borddekoration. Alle kan være med, det kræver ikke at du er særligt øvet. Blomster dekorationen er forholdvis simpel med et smukt samt poetisk udtryk. Jeg guider, fortæller og viser undervejs, hvordan I får lavet flotte blomsterdekorationer, så disse nærmest kan minde om en lille skulptur, til dig selv eller som gave til en du har kær. Snitblomsterne vi anvender er typisk i en meget høj samt eksklusiv kvalitet, og i sæson anvender vi Prettydayflowers egne dyrkede øko-venlige haveblomster.

Ønsker I at høre nærmere omkring mine workshops, så udfyld kontaktformularen herunder, og jeg kontakter jer indenfor 24 timer. Der vil max være 8 personer og minimum 4 personer på holdet, i binder jer til pladsen, når billetten er købt. Prisen er 800 DKK per person.

Jeg glæder mig til at møde jer til en åben, kærlig og kreativ blomster-workshop.

Bemærk:

  • Der er tale om en dekoration i ca. mellem-størrelse.
  • Vi arbejder med skumfrie materialer.
  • Udvalget af blomster er i høj kvalitet og tilpasses så vidt muligt sæsonen.

Book din plads, så du er sikker på en plads


    Fornavn

    Efternavn
    Vælg dato