“I lørdags giftede jeg mig med min bedste ven. Vi havde den mest fantastiske dag! Verdens bedste dag kræver de fineste blomster! Jeg elsker blomster, og Bettina fra PrettyDayFlowers ramte fuldstændig plet. Vildt og smukt på samme tid. Tak for det!”

Mie Schmidt

“I september 2017 leverede Bettina fra PrettyDayFlowers den smukkeste brudebuket, mest eventyrlige ceremoniport og fantastiske borddekorationer til vores bryllup. De skabte den perfekte ramme for vores kærlighedsdag. Vi er evigt taknemmelige for den professionelle kommunikation og perfekte udførelse af vores ønsker og forventninger. Bettina udfører den smukkeste kunst med blomsterne, og hun formår at imødekomme ønsker og støtte gennem hele processen. Vi kan på det varmeste anbefale Bettina og PrettyDayFlowers.”

Kasper & Natalie Juul

“Jeg kan ikke udtrykke mig positivt nok om Bettina og PrettyDayFlowers. Jeg kontaktede Bettina godt en uge før mit bryllup og blev mødt af en meget empatisk og engageret person, som brændte for at forene vores ønsker med sine visioner.?For at ramme vores idé om et gårdbryllup med et lidt vildt look, havde Bettina udbedt sig billeder af gården og festlokalerne. Det udmøntende sig i fire brystbuketter, en brudekrans og en mageløs brudebuket. Jeg vil på det varmeste anbefale PrettyDayFlowers til ethvert kommende øgtepar. Vi var så glade for hele processen, og det endelige produkt levede fuldt op til vores ønsker.”

Astrid Langhoff Køhl

“Bettina er en stjerne. Med sans for selv de mindste detaljer, farver og strukturer, og med sin originale og kreative stil, formåede hun at gøre blomsterdekorationerne til vores bryllup til en sand fryd for ?jet. Uden synderlig mange instrukser fik hun fanget præcis, hvad vi ønskede i brudebuketten, ligesom bordene strålede med farver. Vi endte med en fuldendt blomsteroplevelse til en ganske fair pris og helt uden slinger i valsen. Derudover er Bettina både venlig, passioneret og sympatisk. Vi har hele vejen igennem følt os i gode hænder og har aldrig været i tvivl om, at vi havde fundet den helt rette til opgaven. Vi vil give vores varmeste anbefalinger.”

Amalie og Mads

Bettina formår at lave blomsterdekorationer i et poetisk og kunstnerisk udtryk, som ikke har været at finde på det danske marked. Vi har flere gange benyttet os af hendes blomster og hver eneste gang er de udført med milimeter-præcision og med øje for hver detajle og med et æstetisk blik, mange vil misunde.?

Trine og Mette, A Table Story