Fra mit skønne blomster-studio i Nordsjælland har jeg siden 2017 drevet PrettyDayFlowers.

Mine blomster-designs inspireres af naturen, af det vilde og utæmmede udtryk, som kun naturen formår at skabe. Med PrettyDayFlowers ønsker jeg at skabe smukke, poetiske og sanselige blomster-arrangementer, der både betager og berører den enkelte.

Jeg elsker at lave vilde, romantiske, utraditionelle blomster-arrangementer! Det er mit kendetegn! Jeg er særligt god til at forstå jeres drømme og visioner og omsætte dem til virkeligheden og til jeres betydningsfulde dag.

Jeg kan tilbyde en lang række af flowerstyling til jeres bryllup, event, reception, reklame, stylede shoot, konfirmation, fødselsdag, fest m.m med nøje udvalgte blomster og med særligt fokus på et smukt samt æstetisk udtryk.

Det er vigtigt for mig at have en tæt relation til mine kunder fra start til slut.

Derfor forløber processen typisk således:

  • Første kontakt tager typisk sit udgangspunkt via besvarelser af mail eller telefonsamtale, hvor jeg kan give uddybende svar på priser, samt andre spørgsmål, I måtte have.
  • Vælger I at gå videre i processen, tager vi et møde. Det kan for eksempel være p? lokationen for jeres begivenhed. Her gennemgår vi alt lige fra blomsterudvalg, design, udtryk og andre muligheder.
  • Jeg sender derefter et samlet tilbud til jer og evt. et moodboard til inspiration.


Circle of Love

Jeg kan ligeledes tilbyde ‘Circle of love’, som er en anderledes, men meget smuk og unik, vielsesceremoni-port, som kan bruges ude såvel som inde. Symbolet er universelt og repræsenterer det uendelige, helheden samt tidsløsheden. Den kan pyntes på utallige måder både fint og finurligt eller vildt og drømmende.

Privat arrangement
Ønsker I et privat arrangement (hvor I som minimum skal være 4 personer), kan dette også arrangeres. Det kan være alt lige fra en polterabend, teambuilding for kollegaerne, fødselsdag, tøsefest, jer som bare elsker blomster og gerne vil prøve noget nyt alt sammen på jeres udvalgte lokation hvor jeg kommer ud til jer.

Send mig en mail og skriv lidt omkring jeres arrangement, samt hvornår dette skal finde sted, og jeg svarer indenfor 24 timer. I kan læse, hvad andre har skrevet om mig på siden ‘Søde Ord’

Jeg kan med garanti sige, at jeg er der hele vejen og måske lidt mere til, for hvad der virkelig betyder alverden for mig er, at I er glade og trygge.